fredag 1 oktober 2010

Voodoomagi


Give me some Voodoo-magic!

Att jag har mått dåligt den senaste tiden har nog (tyvärr) inte undgått någon. Men nu är det min plikt (mot såväl mig själv som min omgivning) att rycka upp mig och försöka sätta punkt för eländet. Jag har (med undantag för ett par lämningar och hämtningar på dagis samt Universeumbesöket) inte gått utanför hemmet, tröstätit, sovit kopiösa mängder och tyckt allmänt synd om mig själv men, som sagt, nu är det slut. Slut med självdestruktivt beteende och in med positivism, kämparglöd och jävlaranamma. Till min hjälp har jag införskaffat "Nathoo" - en voododocka med magiska krafter. På paketet han låg i står det att "han lär dig bli stark och modig, han hjälper dig att lyckas med svåra utmaningar under tuffa förhållanden". Precis vad jag behöver! Give me some voodoo-magic! (Har väl aldrig direkt trott på övernaturliga krafter, åtminstone inte i form av små söta garndockor, men i krissituationer likt denna är jag beredd att prova det mesta:)

Nu skall jag och Nathoo "ta tag i dagen" - vem vet, kanske orkar vi tom med en tur på stan?


Önskar er allt gott/ Beckis


Ps Köpte även en liten "Angel-Voodoo" till Åsa då hon sannerligen är en räddande ängel! Exempelvis igår (när jag var på sjukt dåligt humör och på toppen av "allt" hade markaber huvudvärk) piggade hon upp mig avsevärt bara genom att ringa och (på sitt roliga/härliga/tokiga sätt) berätta om sin dag. TACK Hjärtat mitt!

2 kommentarer:

  1. Waaaah! Lyxigt och läskigt! Tänk vad ett samtal om lite diarré, snor och annat mysigt kan göra. ;) kyss

    SvaraRadera
  2. Det är liksom det som är grejen, min sköna. Du kan prata om vad som helst och ändå är det alltid lika intressant, givande och kul!

    Bästa helgen till dig!

    SvaraRadera