tisdag 12 oktober 2010

Skratt & gråt i skön symbios


Ge en blomma till någon du gillar!


Hade med mig en liten överraskning till mina arbetskamrater på Däckarna idag vilket verkligen uppskattades:) Pappa, Jens och Börje blev glada (och tom lite rörda) över den lilla presenten bestående av två biobiljetter. Saken i sig var ju inte något märkfärdigt alls (tom ganska trist då det inte är helt lätt att hitta en lämplig "istället-för-en-blomma-gåva" till 3 män i varierande åldrar) men jag ville helt enkelt visa hur mycket jag värdesätter att ha så fina jobbkompisar och att vara tillbaka på jobbet igen:) När gav du en kollega uppskattning senast? Kom ihåg - det behöver inte vara något "avancerat" - ett kort med några väl valda ord, en liten present, en komplimang, en kram... Dela med dig av din glädje och kärlek helt enkelt - man kan liksom aldrig få och/eller ge för mycket av den varan:)

Några som definitivt spred glädje omkring sig var Åsa och Jim under kvällens BodyBalance-klass i Partille. Fröken Eriksson fick mig (som vanligt) att skratta och Herr Berg fick mig att gråta (?!). När Åsa körde sina låtar log jag stort och riktigt kände hur energin återvände till min kropp. Hon blandade upp "typiska-BB-fraser" (såsom "grunda neråt" och "känn energin") med sina alldeles egna metaforer:) Helt outstanding! Fullkomligt ljuvligt! Tack Åsa.

Att Åsa fick mig att skratta var föga förvånande med att Jim fick mig att gråta... Inte alls i negativ mening utan på ett mycket vackert sätt. Under avslappningen fick kombinationen avstressad kropp, finstämd musik och Bergs lugna och rogivande stämma mig att "släppa taget". Tårarna började rinna och jag kände en förlösande, upplyftande känsla. Magiskt att träning kan påverka en på detta vis. Tack Jim.

Kvällen avrundades på ett alldeles underbart härligt sätt - spontanfika med Åsa och inbjudan till Moving Arts personalfest. Här kan vi snacka om personalvård! Vad sägs om mat och dryck på Cristal Champagnebar och sedan utgång? Avis? Är nästan avundsjuk på mig själv;)


Stilfull inbjudan...


... med härligt (upp- och nervänt:) innehåll


Sussa sött/ Beckelina

2 kommentarer:

  1. Finaste Jimpan!

    Du, Åsa och klassen gjorde min dag, TACK!

    Kramar i mass/ Beckis

    SvaraRadera