onsdag 17 november 2010

Vickan vs Beckis


Vickan vs...


...Beckis:)


Utsökt sidenklänning med handmålat mönster ifrån Malina. (Passar såväl prinsessor ifrån Sverige som Böhmen Mähren;)


Glammigt. Härligt. Lyxigt. Kvinnligt. Flådigt. Rockigt. ROLIGT! Skulle kunna fortsätta med superlativen i all oändlighet... Jag talar givetvis om QC Corners fashionabla modevisning på Hovås Golfkrog!

Kvällen har varit fantastisk på alla sätt och vis - lyckad show (ingen stod vare sig på örat eller trampade snett;), entusiastisk publik, bra försäljning, GP på plats (we like, we like) och härliga kollegor i QC:s crew. (Har inte skrattat så mycket på länge som under dagens repetitioner! Extra varmt tack till Cat för grym styling & fint arrangemang och Anna för gorgeous make:)

Det gladde mig även mycket att Åsa och Hellan tittade förbi och givetvis kunde inte damerna hålla sig ifrån att "lufta kontot" under försäljningen efter showen. Varsin supersnygg kappa inhandlades och, om jag inte misstar mig, tror jag även att Hellis slog till på ett par pälsskor:) Bra jobbat brudar! (Är själv i valet och kvalet mellan ett par Lee/Westwood jeans och ett par Vivienne Westwood pumps...)



"Min del" av vårt dressingroom - Westwood, McQueen, Galliano mfl hänger/står på rad:)


Bästa Cat hjälper bedårande modellen (tillika dottern) Matilda att prova ut finaloutfiten. (Även jag gick ju loss på vingar härom veckan...;)




Betydligt mer make på mig än vad ni är vana vid. (Tack för "fejset" Anna:)


Superduktiga Anna piffar QC:s ägarinna Lena


Hellan & Åsa strålar ikapp i nya kappor


QC-Crew - Olivia, Anna, Eva, Matilda, jag och Cat


Puss & god natt/ Beckis


Ps Åsa agerade även fotograf så jag väntar med spänning på att se om jag fastnat på någon av hennes bilder;) Håll utkik på donnans blogg! Ds

4 kommentarer:

  1. Maj gaaaad du var grym igår älskling!! Strålande som den stjärna du är! Jag är så himla nöjd med min kappa att jag funderade på att ta den idag med oavsett minusgrader men sansade mig och tog Nikedunjackan ändå till slut. (Vilket jag är helt nöjd med nu när spårvagnen är sen.. Brr.) Lovar att lägga upp stekheta bilder på dig inom kort! Mums! Kyss Å

    SvaraRadera
  2. Gosiga LillMoll, TACK hjärtat!

    Största pussen till dig! Pussa Micke ifrån mig:)

    SvaraRadera
  3. Du är sjuuuukt snygg i din kappa! Den passar verkligen till allt och är både praktisk och snygg (hihi, trodde ej detta var möjligt)?

    Stekheta bilder sounds good;)

    Kyss!

    SvaraRadera