måndag 8 november 2010

Drömstyling på QC


Kronprinsessan, utsökt vacker i Malina-klänning


Vill du ha en egen? Köp den på QC Corner!


I ett tidigare inlägg ifrån idag skrev jag att ingenting får "igång" mig just nu. Fel BIG TIME! Kvällens fitting på QC Corner (Göteborgs, i särklass, finaste boutique) inför modevisningen på Hovås Golfkrog nästa vecka, gjorde mig lätt euforisk - snacka om humörshöjare!

I tre timmar blev jag iklädd den ena tjusiga kreationen efter den andra, allt sammansatt med yttersta fingertoppkänsla av Gbg:s stylist nummer 1 - Cat. Vet ingen som har en sådan förmåga att kombinera plagg och skapa vackra/spännande/sensuella helheter likt hon - en verklig stjärna helt enkelt! (Dessutom är hon extraordinärt trevlig!:)

Utan att avslöja för mycket innan visningen ägt rum kan jag berätta att jag kommer ha 5 ingångar (tema: jeans, stickat, dressat, rockchic samt gala) och bära kläder ifrån designers såsom Vivienne Westwood, Alexander McQueen, John Galliano och (svenska) Malin Andrén. Hade jag haft möjlighet (vilket jag dessvärre inte är i närheten av att ha) hade jag köpt varenda plagg jag skall bära nästa onsdag:) Outstanding snyggt!

När du är i stan nästa gång - missa inte att besöka denna pärla på Engelbrektsgatan 24. Du kommer garanterat bli både inspirerad och fascinerad!


Inredning med guldkant


Kappa ifrån Westwood i hösttrendiga duon rött/rosa


Accessoarer i mass


Snörkängor med stilettklack, signerade Galliano
(foto: QC Corner)


Mer galmour åt folket/ Beckis

4 kommentarer:

 1. OMG! Jiiiises krajst vad jag skulle vilja vara med på den visningen en gång till - speciellt nu! Njut dockan - du är så värd alla dessa plagg! (Även om det kan bli liiite svårt att köpa dem alla. Dock skulle jag inte bli det minsta förvånad om du lyckades köpa/få både en och två godsaker.. ;) Vilken tid var det nästa onsdag? PUSS

  SvaraRadera
 2. Minns du visningen på Auktionsverket för några år sedan? Du i snajsig slipsdräkt(?!) och virkad huvudbonad och jag i LRD... Sicka tider:)

  Vet ej tid ännu - lovar att återkomma!

  KYSS!

  SvaraRadera
 3. Åh snyggo. Jag vill ju också se :( massa bilder önskas!
  Älskar dig!

  SvaraRadera
 4. Gulle DIG!

  Skall se om jag kan få med mig en fotograf:)

  Älskar Dig/ Beckis

  SvaraRadera