tisdag 23 november 2010

Träffas men inte umgås


Fröken Sverige, SötNat och gullgubbarna Ebbz & Leon


Igår hade Nat, Åsa och jag en, minst sagt, annorlunda dejt - vi träffades men vi umgicks inte, vi sågs men pratade inte. Why? Estelle hade någon form av dagisdamp (vilket yttrade sig i att, en efter en, slänga ALLA sina leksaker i golvet) och Ebbe var på allmänt dåligt humör då han besvärades av en riktigt retsam hosta. Leon var, i jämförelse med de två andra, ett litet ljus men tre barn är tre barn för många då man längtar efter kvalitetstid med sina väninnor!

Vi påbörjade mening efter mening men avslutade dem aldrig, vi ställde frågor men lyssnade ej på svaren och var smått förvirrade/uttröttade/apatiska alla tre. När barnen sov - skulle vi umgås/skvallra/mysa bestämde vi hoppfullt. Bara en smärre detalj - de somnade aldrig... Det tog 1½ timma för Estelle och killarna vägrade rakt av. Stackars Ebbzon hostade så mycket att han och mamma Åsa tvingades åka hem (de var alltså borta när jag äntligen kom ner efter nattningen) och LillLeon lullade runt på nedervåningen till halv elva snåret.


Miss Sweden hade lite besvärligt med alla barn! Estelle är på topphumör som ni ser;)


Åsa och Nat - utan barn next time! Trots allt var det rikitgt gott att se er! Alltid!

Kärlek/ Bus

4 kommentarer:

  1. Men skämta inte.. The dejt from HELL! Nä långt ifrån såklart men herregud det borde finnas gränser. Ebbe hostade så att att spräckte typ hundra blodkärl i ansiktet och ser nu ut som en prickigkorv stackarn. :( Nä nu blir det bara till att ladda om och ta nya tag! :) saknar er redan. Nattis - kom hem meeeeera! Puss

    SvaraRadera
  2. ÄlsklingsEbbe! Trots att din kompis var så stökig igår hoppas jag du ändå vill dejta henne snart igen! Hon har pratat om dig hela kvällen!
    Krya och pussa mor din!
    Kramar, TantBecka

    SvaraRadera
  3. Bästa Donnorna!
    Vi gör snart om det...det får sluta hur som heslt!
    KYSS

    SvaraRadera
  4. Klart vi ska! Längtar! Natti & puss

    SvaraRadera