söndag 14 november 2010

Here we go again...

Jajamensan, Fröken von Z:s bilbravader fortsätter... (Kan snart fylla en hel bok med bilanekdoter;)

Planerade att åka i god tid till dagens Balance i Partille. Packade ihop mina saker men kände att det var något som saknades... Just det, (en smärre detalj) bilnyckeln! Letade som en tok bland alla våra utspridda pinaler men utan resultat. Kom sedan på att Micke haft bilen igår och bad honom (inte alltför vänligt då jag började bli stressad över tiden) plocka fram den fort.

"Den lade jag i korgen, bland de andra nycklarna, på hyllan i hallen", svarade han lugnt. Toppen! Eftersom det ligger typ femtioelva bilnycklar där (åtminstone 4, varav 3 är till Audi) är det ju som upplagt för trubbel... Mycket riktigt! Pappa hade (utav misstag, i tron att det var hans egen) tagit med sig min nyckel när han åkt iväg till Strömsnäsbruk. Att åka i egen bil var alltså inte längre ett alternativ.

Nu är det brådis! Första tanken var att ringa en taxi men sedan kom jag på den geniala idén att ta mammas bil. Bara det att den är sprillans ny och att jag aldrig kört den. (Att mamma vågade låna ut den är ett mysterium med tanke på tidigare erfarenheter gällande mig och bilar:)


Att köra nedcabbat var (tyvärr) inte aktuellt;)

Hur som helst tog jag mig till Partille och var där med flera minuters marginal:) Lugnt och skönt (som vanligt) med andra ord. Klassen var helt ljuvlig! Hjärtligt TACK till alla sköna människor som tog en paus i fars-dags-firandet och förgyllde min dag! Tycker dock att jag svettades mer än vanligt... Kan det ha något att göra med stressnivån före passet tro?


Hoppas ni haft en härlig (lugn) Fars Dag!

Natti/ BilBusan

2 kommentarer:

  1. Ojojoj.. Jag får ju ta mig ett snack med Birgitta, det hör jag ju. Skulle den pärlan nånsin lånas ut till von Z igen så får det nog vara under den nätta insynen av väninna Eriksson. (Givetvis nedcabbat.. ;) Kram

    SvaraRadera
  2. Perfekt, då kan jag ju få hjälp med att kolla döda vinkeln som du är så bra på;) Hihihi

    På med brillorna så kör vi! Kyss!

    SvaraRadera