söndag 11 mars 2012

Schlager & saltomortaler


Rosor på kinden & solsken i blick


Igår - schlagermys med syskonen Pettersson & "Systrarna Bus". Stackars Lillan är dock långt ifrån busig just nu (då hon haft feber i snart en veckas tid) men Stortjejen däremot var pigg som få och varvade melodifestival med glass och Barbielek långt in på småtimmarna. Vi andra mumsade först salami, chèvre, parmaskinka, ruccola, tomat & mozzarella och sedan naturgodis, Schweizernöt och Marabou Black tills det nästan sprutade ur öronen. Godsakerna sköljdes ner med mitt favoritvin - Sancerre - & (kopiösa mängder) kaffe.

Sammanfattningsvis var kvällen, såväl mat- som musikmässigt (jaaa, Loreen vann!) en riktig höjdare! För att inte tala om sällskapet! PUSS på bästa svägerskan och min fina lilla familj!


Idag - lekpromenix i det "sköna" vårvädret. Trots att solen hade hunnit gå i moln före vi kom ut var det ändå superhärligt att andas frisk luft! (Det gör sannerligen underverk för humöret!) Faster spexade dessutom till det hela genom dubbla saltomortaler på lekplatsen:) Det var ett under att hon inte bröt en arm eller ett ben när hon 1/ gungade alltför vilt, 2/ samtidigt skulle posera när jag var framme med kameran och 3/ föll handlöst efter en schysst volt... Men vad gör man inte för en bra bild?!


Lördagsgodis:



VAD är detta?


Ojojoj, så många klubbor! Hur skall man kunna välja?!


Faster klagar då inte:)


Full fart på lekplatsen:


Finare syskonpar får man leta efter!


Take away kaffe:)


Sävedalens sötaste leopard har...


... tungan rätt i mun:)


"Humle & Dumle"
(Fråga INTE ang mössan!)


Svägerskans saltomortal:


Här börjar ngt gå fel...


Segergest efter dubbelvolten (se "landningsmärken" i sanden)


På det igen:)


Imorgon (om kidsen mår bättre) - frukostdejt med Hellan och kvällsfika med Åsa. Livet är härligt!

God kväll!/ Becka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar