fredag 10 december 2010

Veckans Cat - Lovely Lusse


Lucia à la QC


Vid dagens styling tog Gorgeous Cat ut svängarna rejält och lekte fram en modern ljusbärerska med sensuell touch:) Kvinnonamnet Lucia är av latinskt ursprung och betyder den ljusa, den lysande. Förvisso hade jag vit klädsel och visst glittrade mitt hår lite extra (pga Frisör-Maries hårmagi tidigare under dagen) men där stannar nog likheterna med helgonet ifrån 300-talet. Kan inte låta bli att undra vad det Sicilianska folket hade tyckt om mina bara ben;)

Syftet med Veckans Cat är att inspirera, glädja och sätta guldkant på tillvaron iform av skönt, originellt och HÄRLIGT mode. Min förhoppning är att ditt kreativa sinne väcks till liv och att du vågar utmana dina föreställningar om vad som passar, och inte passar, dig. Vem vet, tjejen som tror att hon absolut inte kan bära kjol, kanske är dösnygg i rätt klänning? Eller damen som hävdar att hon inte har en tillstymmelse till midja, får värsta timglasfiguren i en speciell kreation. Det gäller bara att våga:)

Jag är högst medveten om att inte exakt allt i modeinläggen kan passa precis alla och (likt ovan beskrivits) är detta inte heller vad som eftersträvas. Däremot vågar jag, utan att blinka, påstå att QC har något för de flesta - kläder och accessoarer i varierande stilar och prisklasser. Den gemensamma nämnaren för hela butikens sortiment är originalitet - här finner du både unika plagg och får en styling utifrån just din personlighet och dina specifika önskemål. Som sagt, det är bara du som sätter gränserna! Våga testa ett nytt snitt eller en ny färg nästa gång! Var modemodig:)


Veckans tema - Lovely Lusse. Nedanstående klädsel är perfekt för mys i soffan och när du skall lussa för din man;) Klär du på dig ytterkläderna (och eventuellt även ett par byxor) passar outfiten utmärkt för en shoppingtur på stan eller en fika med väninnorna!

Storskjorta i silke (2195 kr): Linda Carlén
Militärinspirerad filtkappa (3995 kr): Vivienne Westwood
Låååång halsduk (849 kr): Black Lily
Paljett basker & vantar (449 kr/st): Black Lily
Örhängen ifrån Italien (995 kr)
Brett julrött bälte (798 kr)
Fuskpälsboots (599 kr)


















Önskar Er en ljuvlig lucia! Varför inte byta ut lusselinnet mot storskjortan ifrån Carlén? Lusselyx på högsta nivå:)

Varma kramar/ Lusse Busan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar