fredag 7 december 2012

Veckans Cat - Party animal
Varje höst/vinter återkommer leopardtrenden i form av utvalda detaljer (såsom scarf, väska, enstaka plagg) men i år råder fullständig "leopardmani" hos designers (häribland "Mr Leopard" himself - Roberto Cavalli), stylister (se själva vad stilsäkra Cat valt ut ovan!), fashionistor och "stjärnor" världen över. HELA outfits i leopardmönstrat - dvs leopard ifrån topp till tå - är det som gäller och looken syns frekvent på såväl catwalk och premiärer som i modemagasin och på gatan.

Trots att jag alltid haft en förkärlek till djurmönstrat i allmänhet och leopardmönstrat i synnerhet var jag initiellt något tveksam huruvida leopardstrumbyxor OCH leopardstass verkligen skulle "gifta sig" MEN vad fel jag hade! Kombinationen är smashing och "more is more trenden" skönt befriande! Strunta i idéer om att "lagom är bäst", bryt med det typiskt skandinaviska synsättet där det avskalade och nedtonade står i centrum och "gooo craaazy"! Åtminstone för en kväll eller två;) Våga mixa, våga MAXA!

Hylla det maximalistiska modet fullt ut genom att även välja praktfulla statementsmycken med mycket attityd. Cat har "pimpat" looken med dödskalleblingbling runt såväl hals som handled. Glammigt, knasigt och säkert "too much" enligt somliga, men vet ni? Det är helhärligt att vara lite "för mycket" ibland och jag har, i ärlighetens namn, aldrig känt mig snyggare:)

Vald make up - sotade ögon (vilket ger en intensiv blick) och nudefärgade läppar - passar outfiten perfekt och harmonierar med djurtemat på bästa vis. Gällande frisyr har Anna anammat en av höstens stora hårtrender - hel och skinande blank lugg. Luggen gör come back i en rad olika utföranden (alltifrån kortkort, där ögonbryn och en bra bit av pannan visas, till "Beckis-lugg", avklippt precis vid övre ögonfransraden) men med blankhet och fyllighet som gemensam nämnare. En annan av höstens "it-frisyrer" - hår med mjuk volym, naturlig textur och charmig ostyrighet (se nedan) - presenteras i vår nyårsspecial.


Katarina och Anna! Brukar förvisso säga "bästa stylingen någonsin" (av den enkla anledningen att ni, gång på gång, överträffar er själva!) men denna vecka finns inga gränser för hur mycket jag ÄLSKAR outfiten! Vill ha allt, allt, ALLT! (Strumpbyxorna ligger redan och väntar i garderoben, redo för 35-års fest!) Bästa "Veckans Cat" någonsin:) TACK mina FINA! Ni är outstanding!


Läs allt om looken nedan i DEL 2! Mänger av foton - inkl "nakenchock" - utlovas:)

Kyss/ Beckis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar