onsdag 19 december 2012

Magnifik mat



Råbiff med klassiska tillbehör. Laxcarpaccio med parmesan. Couscoussallad med apelsin & nötter. Lingontoppad hjortfilé. Ren med äppelkompott. Hummersallad. Blomkålspannacotta med räkor & löjrom. Sillmumsbitar. Gazpacho. Vattnas det i munnen? Förstår det! Maten (komponerad och tillagad av pappa med mamma som hjälpande hand) var magnifik!!!

Som avslutning - "Steinbrenner & Nybergs" chokladbomb med browniebotten, mjölkchokladmousse, vit chokladmousse och täcke av finaste mörk choklad. En dröm för chokladälskare som jag! Dessutom var tårtan, med sin böljande form, äkta ros och murgröna, ett verkligt konstverk!

Sammanfattningsvis - såväl mat som efterrätt var en sann fröjd för såväl smaklökar som öga!



Mamma & Pappa - Ni är fullkomligt underbara. Oavsett om det gäller matlagning, festfix, goda råd eller barnpassning sträcker Ni alltid ut en hjälpande hand när det behövs. Er outsinliga kärlek är den vackraste av gåvor. Är såväl stolt som lycklig och tacksam över att ha så fina föräldrar. TACK från djupet av mitt ❤ för all hjälp i samband med festen. Det hade inte blivit någon fest utan Er. Åtminstone inte en lika bra;) Älskar Er utan sans.

❤/ Er Beckis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar