fredag 21 december 2012

Veckans Cat - Kärleksfull Jul


 

Rött är värme. Rött är kärlek. Rött är jul. Självfallet vill Cat & jag hylla den kommande högtiden med en kreation i "färgernas färg":)

Två tydliga modetrender i vinter är 1/ färgen röd (alltifrån chilirött till mörkaste vinrött) och gärna i hela outfits och 2/ "timglasfigurgivande" bälte. Med detta i åtanke känns Westwoods "LRD" - en klarröd skönhet med midjeband i himmelskt material och annorlunda snitt - som ett klockrent val! Utöver trendfaktorn är ju även färgen, som bekant, kärlekens och julens färg. Vad kan passa bättre än en kärleksfull outfit när julen med all dess omtanke och kärlek - står för dörren?!

Olika nyanser av rött är även högsta mode gällande makeup och allra helst, likt här, med matt yta. Säg ja till rött! Säg JA till kärlek!


Märkes- & prisuppgifter:

Julklänning (4495 kr): Vivienne Westwood
Sko med slejf (3299 kr): Rodebjer
Pälsbolero (1495 kr)
"Rubinring" (498 kr)
Örhängen i vintervitt och rött (598 kr)



TACK Katarina (styling & foto) och Anna K (hår & make) för såväl kärleksfull styling som ständig "lovebombing" när vi ses. Det är en fröjd att arbeta ihop! Hjärtar Er!

Vill också passa på att önska mina läsare och QC Corners kunder en riktigt God Jul! (Gott Nytt År säger vi fre 28 dec då det är årets sista Veckans Cat med nyårsspecial!) Må Ni alla få en avkopplande tid med nära & kära, god mat och kärlek i överflöd. Låt oss även sända en tanke till dem som inte har ett hus att värma sig i och/eller någon att krama i jul. Sprid lite - nej förresten, mycket - extra kärlek omkring dig! Kanske är leendet du skänker en främling på stan årets finaste julklapp!

Fashion❤/ Beckis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar