onsdag 31 oktober 2012

F**k höstblåsor! Happy Halloween





Idag trotsade vi höstblåsor, tristess och sjukdom genom att förvandla Knektevägen till Transylvanien/Blåkulla och ställa till med Halloweenfest. Kan man, pga smittorisk, inte gå på kalas och träffa andra gäller det att göra det bästa av situationen = styra upp ett eget party och umgås med varandra:)

Nå, vilka stod på gästlistan? Häxelina, LillFox (som sedermera bytte skepnad till Nella de Hex), Vampyria och Micke. Humöret? Den förstnämnda var lyrisk över såväl häxoutfit som tårtbak och "bus eller godis lek" (dock ganska trött på att fotograferas). Att "den luriga lilla räven" växlade mellan dur och moll var högst förståeligt eftersom hennes mor plötsligt förvandlades till vamp(yr) med huggtänder, tovigt hår, svarta ögon och blodröda läppar.

bordet? Monstertårta (i ärlighetens namn ganska äcklig då vi fick ta det vi hade skåpen och bakverket härigenom enbart bestod av maräng, grädde, chokladsås, kristyr & smarties) och "slocknade stjärnor" (kladdkakefigurer vilka, trots att de förlorat sin glans, ändå såg rätt nöjda ut och smakade helt ok). Till detta "spökdryck" (mjölk) till kidsen och, såklart "blod" (rödtjut) till vampyr + sambo.



JAG ÄLSKAR KALAS! Det finns alltid en anledning att fira! Annars får man hitta på en;)

HAPPY Halloween!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar