torsdag 30 juni 2011

Bulle i ugnen

Uttrycket har nog aldrig varit mer passande än nu då det onekligen känns som om ett helt drös med bullar vore på jäsning i min kropp. Magen är väl en sak men jättelimporna till bröst, vilka sväller ut åt alla håll, är ytterst otrevligt! För att inte tala om bakverken kring höfter och stuss! (Värst är när behagen kläms ihop av en för liten bh och bildar någon sorts tuttveck i armhålan... Vidrigt!)

Igår chockade jag halva Hovås (dvs alla som gästade badet) med min frodiga uppenbarelse:) Stackars krakar! Trots att jag för tillfället inte känner mig i toppform vägrar jag skyla mig! Hellre en gyllenbrun bulle än en blekfet, eller hur?!

Kan även konstatera att jag inte är ensam om att sakna en "perfekt" beachkropp. Gårdagens bad bjöd på en härlig uppvisning av alla sorters kroppar (en salig mix av degmagar, sixpack, tatueringar, håriga ryggar, sillisar och celluliter) och tur är väl det?! Barbie och Ken i all ära men "felfritt" tenderar lätt att bli trist enligt min mening. Viva mångfald! Leve alla olika bodies!

Avslutningsvis, för att riktigt knyta ihop säcken gällande "bullar i ugn" - jäklar vad VARM jag är hela tiden! (Nu t ex ligger jag i min säng och förvandlas till en pöl istället för sover. Stånk och stön!) Dessutom känner jag mig lätt bränd, inte i huden utan i huvudet! Jösses, vad humöret går upp och ner! Ena sekunden, soligare än vädret ute och nästa, svartare än hell. Micke, snart är det över;)

Ljusglimtar framöver:
- Efterlängtad dejt med "Malmöligan" på söndag!
- Drygt en vecka kvar på jobbet och sedan semester, följt av mammaledighet! Tjo ho!
- Inleder ledigheten på Klädesholmen med mor & far! Sol, bad och krabbfiske väntar:)
- Maria & Johans bröllop 23 augusti. Längtar!


Ta hand om Er Finingar! /Beachbaben Becky

Ps Lägger ut foton if stranden imorgon. Synd att chocka er när ni snart skall gå och lägga er;) Ds

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar