lördag 9 juni 2012

Brudbaluns med mina Onsalabästisar


Kärlek


Favvotjejerna Johanna & Mollan


Fredagen den 25:e maj var 4/5 av "De 5 suveräna" (vårt ytterst ödmjuka epitet under uppväxttiden) samlade då Hanna ställde till med brudbaluns i sin fashionabla lya på Kungshöjd. Det var bara Sandy som fattades när vi, och ytterligare ett gäng sköna bönor, slöt upp för att fira livet i allmänhet och vänskap i synnerhet.

Tillställningen - där yta och djup blandades hej vilt - bjöd, såväl minnes- som musikmässigt, på en nostalgitripp utan like och utgjorde en perfekt start på min semester! Ljuger om jag säger att jag var utvilad morgonen efter (när jag, efter enbart ett par timmars sömn, släpade mig upp för att att packa ihop väskor, handbagage, Micke, döttrarna och, inte minst, mig själv) men who cares när 2 veckor i Cap d'Agde (fransmännens egna semesterparadis) väntar?!

TACK Finaste Hanna! För skratt & basilikaslungade tomater. För kärlek & statementhalsband. (Är sjuuukt förtjust i, och mallig över, min nya dyrgrip!) För vänskap & sängyoga;) Spelar ingen roll om vi inte har träffats på sisådär 5 år - blir alltid lika bubblande glad inombords när vi ses! Också varmt TACK till Onsalabästisarna Mollan och Johanna samt resterande härliga festdeltagare! Ler stort när jag tänker på vår sommarfest!Festredo (buss är dock en partydödare!)


Finaste värdinnan, vad händer här?


Fråga inte!


Fräscha festflickor


Nyfunna vänner:)


Accessoardax


Störtsköna Malin


Yoga med nytt halsband & lånade skor:)


Semesterrapport coming up!

Kyss/ Beckelina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar