lördag 28 april 2012

Miniballerinor på Move


Förväntansfull liten dansös


Uppställda & klara:)


Action!


Dansuppvisningsdax. Rosa & vitklädda miniballerinor. Förväntansfull "ååååhh:ande" (= Gud-så-gulliga-de-är-ljudande) publik. Tyll & fluff. Hoppsasteg. Snedsteg. "Inte nudda golv" och "pointade fötter". Erik Saade & Danny ur högtalarna. Dansglädje.

Jag var helt betagen av sötnosarna på dansgolvet under gårdagens dansuppvisning på Move Dansstudio och fotade, skrattade och smådansade om vartannat. Dessutom "ååååhh:ade" (läs beskrivning ovan) jag förmodligen mest av alla men det var en omöjlighet att göra annat. söta! duktiga! Var såklart (inte helt oväntat) mäkta stolt över vår lilla dansstjärna - Engla Estelle - som, trots att hon är yngst i gruppen, showade loss totalt!

TACK alla sötungar och fröken Josefin för u n d e r b a r uppvisning! Tittar på nedanstående bilder om och om igen med ett stort leende på läpparna!



Publikfrieri:)


Laddar upp med lillasystergos


"Upp på tå" & "nig" på samma gång;)


"Attitude walk"


Söt "tiger"


Fokuserad ung dam


Redo i ring


Uppvärmning


"Upp & sträck"


Pointade fötter:)


"Öppna armar"


Poppis fröken


Söttrion laddar...


...och sedan - full fart


Hoppsasteg


"Flygplan"


"Inte nudda golv"


Böljande hav:)


Ta er en "sväng om" i helgen! Det skall jag göra iform av Sh'Bam. Skall gå på utbildning nästa helg (GILLA!) och har noll kondition (OGILLA!) så jag tänkte skaffa mig superflås på en vecka! Wish me luck, kan nog behöva det;)

Puss & trevlig helg!/ Busan


Ps1 Estelle har hunnit med 2 dansskolor före Move Dansstudio - Funky Kidz på Sportlife & Citys Dansstudio i Mölndal. Nöjd med samtliga men from nu är det Move som gäller:) Ds1

Ps2 Idag - lördag - har det varit en verklig "lekdag" med lekplatshäng & bästisbesök! Pics coming up! Ds2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar