söndag 5 september 2010

Särö Housewives


Anna och Hellan (i matchande puderrosa klänningar) stoltserar med sina magar - hur SÖTA som helst!


Särö Housewives: Anna, Malin, Lotta, Cicci och Kirsi (på bilden saknas Svanis, Hellan och jag)


Vi var som ett gäng Housewives igår hemma hos Svanis:) Ämnen såsom "hur gör man en sås till fisk på bästa vis?", barnuppfostran och kakrecept diskuterades ingående och med stort engagemang. (Jag fick bl a lära mig att fonder "is the thing" att ha hemma när det gäller matlagning. Trodde de menade sådana där kuber men tydligen finns det ngr supersaker i rinnande form:) Särö Housewives bestod av födelsedagsbarnet (tillika värdinnan) Anna, Hellan, Brile, Cicci, Anna, Kirsi, Hallbert och jag. Svanis imponerade stort med en superb middag bestående av räk- och löjromstoast, saffranfisksoppa och cheesecake med frukttopping. Mumma! Kvällen var underbart trevlig och (i sann Housewives style) diskuterades (förutom mat, inredning och barn) även män, sex och shopping:)

TACK ALLA för en superkväll och Anna för en fantastiskt god middag. Så himla kul att äntligen se ert hus - då fräscht och fint på alla sätt och vis!


Nu är det dags att laga mat! Självklart med fond;)/ Beckis


Ps1 Citat Anna: "Jag har fått värsta gravidcravingen - jag älskar att ta på mig gula plasthandskar och putsa husets alla ytor!" Helt underbart! Vissa går igång på korv med räksallad, andra längtar efter kritor och somliga vill bara frossa mackor... Svanis städar! Ljuvliga Anni! (Såg hur exemplariskt huset var städat:) Ds1

Ps2 Sommarens klänning är korad och första pris går till blomsterdrömmen ifrån Lindex. Såväl Brilan som Åsa och jag har införskaffat den:) Ds2


Åsa i sin turkosa-fluff-dröm


Jag i min
(foto: Åsa Eriksson)


Och Brilan i en limegrön dito

2 kommentarer:

 1. Underbar klänning! Leta gärna upp fler godbitar i shoppingyran som vi andra kan ta efter så blir det mindre jobb för oss. ;)

  Såg helt ljuvligt ut hos Anna! Jag fick ett slag i ansiktet av brudabstinens! Te o scones hos Eriksson får bli next!

  Love Å

  SvaraRadera
 2. Och vi LÄNGTAR efter dig! Underbart att vi ses redan imorgon!

  Hoppas det gick bra i helgen! VET att du ägde:)

  KYSS!

  SvaraRadera