tisdag 21 september 2010

Älska mer


Mitt allt

Stundtals kommer det över mig hur skört livet är och hur viktigt det är att vara kärleksfull, snäll, hjälpsam och generös mot sin omgivning. (Snäll är, enligt min mening, ett oerhört underskattat ord - finns det något finare än att vara snäll?) Att vara ödmjuk inför livet och allt levande. Att uppskatta och glädjas åt det vi har. Att älska.

Läste något jag tycker är väldigt vackert:

Visste Ni att De som lämnar oss blir till änglar som sitter brevid Er när Ni minst anar det? Sakna inte Den som alltid finns hos Er.

Jag finner tröst i dessa ord och landar i vetskapen att de man älskar (oavsett om de lever just här eller inte) finns för evigt.

Vårda dina relationer, var frikostig med komplimanger och kom ihåg att man kan aldrig vara för snäll, för kärleksfull, för hjärtlig.


Kärlek/ RebeckaFinaste Fredrik med dottern Edith = Kärlek

6 kommentarer:

 1. Åhhh vad jag bara ville krama dig nu!!! :-)
  Skickar kärlek, kramar och några solstrålar.
  Puss
  Nattis

  SvaraRadera
 2. Många,Stora Kramar till dig!!!Även Mikael o lill snuttan/Lisette

  SvaraRadera
 3. Vilken pralin och vilken fin familj du har! Så kul att se dig och följa vad du gör i ditt liv på andra sidan Sverige. Du är fantastisk.
  Varm kram från Myran (Eva)

  SvaraRadera
 4. Myran - UNDERBARA DU!

  Åh, vad roligt att höra av dig efter alla dessa år! Tänker på alla roliga stunder vi hade på gymnasietiden och ler stort! Skall försöka hitta ngn bild och scanna in:)

  Största kramen/ Beckis

  SvaraRadera
 5. Ja, du gjorde den tiden väldigt bra för mig och gav mig massa härliga och roliga stunder.
  Bilder vet jag inte om det är värt att scanna in ;-)...men du kan ju alltid skicka på mail istället :-) myran.borg@accenture.com
  Kram vännen!

  SvaraRadera
 6. Myrisen!

  Såklart bilder på Fässbergs radarpar - Myran & Beckis - är värda att scanna in... skall bara hitta dem först. (Tror mina foton ifrån den tiden är hemma hos mamma.) Men den som väntar på något gott...

  STÖRSTA KRAMEN!

  SvaraRadera