tisdag 7 september 2010

Nytt kapitel


Tres Amigos möttes via World Class


Ibland kommer man till en punkt då det är dags att förändra något i sitt liv, att "röra om i grytan", att "vända blad", att gå vidare... Förändringen behöver inte betyda att man är missnöjd med någonting (i mitt fall har jag varit helnöjd) men att man söker nya utmaningar och nya möjligheter.

Jag har arbetat på World Class sedan 1997 och varit företaget (och dess efterföljare) trogna sedan dess. (2008 övergick WC Landala till Sports Club som i sin tur blev SATS Landala 2009.) I 13 år har jag gått till/utfört mitt arbete med ett stort leende på läpparna - något oerhört värdefullt och få förunnat. Mina varmaste och ödmjukaste TACK till alla underbara kollegor och kunder jag lärt känna genom åren. Ni har förgyllt mitt liv på alla tänkbara vis. Jag känner mig högst priviligerad och väldigt lycklig över att jag fått dela så många år tillsammans med er.

Jag vill gärna rikta ett särskilt TACK till några av mina ÄLSKADE kollegor genom åren:

* Magnus Öqvist - min chef under alla år (fram till 2009), min vän och "bror". Du har en extra fin plats i mitt hjärta.


TACK Finaste Mange!

* Jessica - min receptionschef (numera platschef på SATS) och ständiga stöttepelare. Att arbeta tillsammans har varit en ynnest och jag kommer sakna dig oerhört.

* Ampi - i "min bok" är du en hjältinna som alltid ställer upp och sprider såväl glädje som kunnande omkring dig.

* Magnus Gårdmark - en mer lojal, hjälpsam och vänlig kollega och vän går inte att finna.

Också varmt TACK till Kajsa, Monkan och Nattis (kan omöjligt beskriva hur mycket roligt vi haft ihop). Milla - för all glädje (och allt "slit") genom åren. Micke - för härliga afroresor. Tess - för skratt och fina stunder! Och självklart KÄRLEK till mina soulmates Fia, Mollan och Åsa. (Den sistnämnda är förresten en stor anledning till att jag nu väljer att byta kedja;)

Mina kunder har varit fullständigt underbara! Hur skall jag klara mig utan Janina, Adisa och Rigmor (för att nämna ngr)? TACK för all energi och glädje jag fått ifrån er. För alla skratt och leenden!

Som sagt - mina år på World Class/Sports Club/SATS har varit fantastiska men nu är det dags för mig att testa något nytt. From oktober tillhör jag Sportlife, något jag ser fram emot oerhört mycket. Jag har fått ett väldigt fint välkomnande och har enbart positivt att säga om såväl kollegor som kunder och de olika klubbarna. Detta inlägg vill jag dock viga helt åt att hylla min fd arbetsplats (lovar att återkomma med en rapport om min nya snart:) och vill avsluta med:

Mitt allra mest innerliga TACK och min allra blötaste PUSS!/ Er Beckis

7 kommentarer:

 1. Tack Sweetie:) Det blir en stor förlust för Landala och en vinstlott för Partille! Jag tror nästa kapitel kommer bli väl så bra, som du skrev så måste man gå vidare ibland för att utvecklas. Lycka till med allt det nya!

  Stor kram M

  SvaraRadera
 2. Hallo solstråle Beckis
  Det tog mig en stund att smälta beskedet du gav oss.
  Med vemod i hjärtat gratulerar jag dig början av ett nytt kapitel i ditt liv och önskar allt det bästa. Tack för alla ”fina stunder” på Sats Landala du skänkte så generöst till alla som befann sig i din närhet. Jag kommer att sakna dig…//Adisa

  SvaraRadera
 3. Lycka till Beckis! Kanske ses vi...

  Kram Lotta (Lekander)

  SvaraRadera
 4. Finaste Lottis!

  Klart vi ses:)

  Glömmer aldrig när du och jag körde "strip-pump" på Landala - snacka om god uppslutning bland våra manliga kunder;)

  TACK för alla härliga studer tillsammans på World Class!

  Puss/ Beckis

  SvaraRadera
 5. Älskade Beckis!

  Du kommer vara saknad av mig, kollegor och kära medlemmar! Du har en fantastisk personlighet och jag är tacksam för att vi haft så många roliga år tillsammans. Bra människor har man till låns brukar man säga (precis som med Gårdis).. Varmt lycka till i ditt nya jobb! KRAM

  SvaraRadera
 6. Tack Suzan!

  Tror inte vi träffats (?!) men vad kul att du hittat min blogg:)

  Tack igen och må så gott!

  SvaraRadera