söndag 9 oktober 2011

Helgens festyra!


Fina Carin med Lilltjejen


Bästa polare - Ebbe & Elle


I helgen var det sannerligen festyra i Sävis! Sushi- & fredagsmys med Faster LillM (som var på blixtvisit i Svedala), lördagsfika med "Klangsjöarna", grillmiddag med Henk & Ebbs samt Tacofest med Familjen Frid.


Äntligen fick Malin & Noelle mötas!


En av lördagens gäster - Glenn - beskrev det samlade gänget som en "italiensk storfamilj", en benämning som på ett härligt vis fångade "den rätta känslan"! 9 vuxna, 2 barn och 1 bebbe satt runt vårt stora bord och försökte, under smått kaotiska former (innefattande galna historier, glada tillrop och en rad klädbyten ifrån busduon Estelle & Lova), inta en måltid. Härligt, högljutt och trivsamt!


Nygifta paret Klangsjö


Noelle stormtrivs hos Karin


Pippi, Lillagubben, Snövit & Butter:)


Karin & Noelle gosar


Tingeling & Askungen...


... fann varandra direkt!


SÖTARE duo får man leta efter!


"Italiensk storfamilj":)


Glädjefylld måltid


Lördagens 2:a "sittning" bestod av grillbuffé tillsammans med Henk & Ebbe. Micke axlade rollen som mästerkock och grillade så det stod härliga till! Fläskfié och grönsaker i mass (rödbetor, ärtskidor, minimajs, morötter & lök) serverades med fetaostsallad och bakpotatis. Viva gasolgrill!

Sötungarna E & E stojade för fullt hela kvällen OCH morgonen då våra gäster sov över. Det är inte var dag man blir väckt genom en gigantisk "hoppkram" utav Snövit och Spindelmannen;) Bustrollen lyckades missa Noelle med någon centimeter vilket jag är väldigt tacksam för...


Farligt nära Nellies fötter...


Även under söndagen höll festyran i sig! Familjen Frid kom på besök och vi hade en helskön eftermiddag (innehållandes såväl Tex-Mex-middag som kakkalas) tillsammans!


Noelle är totalt harmonisk i Carins famn...


... och på soffan:)


Min ÄLSKADE Lilla


Stells & Malin har tacofest i prinsesstältet:)


TACK familjerna Klangsjö/Torkelsson, Nilsson, Frid och Pettersson för en härlig, skojig och intensiv helg! Efter helgens bravader är skrattrynkorna fler och mer vältrimmade än någonsin! Dessvärre kan jag - efter kopiösa mängder morotskaka, kladdkaka, chokladbollar, havrekakor och ballerinakex - inte säga det samma om övriga kroppen, men det är smällar man får ta;)


PUSS på alla läsare! Må gott/ "Cookie"

2 kommentarer:

  1. 1) My gaaaad, sicken jäkla helg!! Kalas i mass - urmysigt men jag kanske borde komma över och vara barnvakt åt er en vecka el två nu..? ;)
    2) Fam PvonZ ser oförskämt bra ut! Var inte du nyförlöst, fet och sömndepriverad?? Lögnare.
    3) Hoppkram? Seriöst. Nä, här får vi sätta ner foten. Något i själva det ordet är ju bara inte rätt. Som bantningsglass typ. Fast ondare.
    4) Saknar och behöver dig. <3 Var rädd om dig. Puss

    SvaraRadera
  2. 1/ Barnvakt, JA tack;)
    2/ Jag ÄR fet men skiter i det!
    3/ Hoppkramar är faktiskt mysigt, bara inte bebbar mosas
    4/ Miss u 2! Finns ALLTID här för dig!

    SvaraRadera