onsdag 2 maj 2012

Vintern rasar...


Lina & jag framför majbrasan


Estelle & Micke spanar in elden


Sötaste sysslingparet


I måndags startade en (för oss) ny tradition, valborgsfirande - med barnaktiviteter såsom hoppborgar, ansiktsmålning & fiskdamm, musikunderhållning för stora och små, lotteri och majbrasa - vid Härlanda Tjärn. Vanligtvis firar vi in våren med Chalmers Cortège och efterföljande släktmiddag men i år var det alltså dax för en barnvänligare variant. Självfallet saknade vi mamma, pappa och övriga i la familia men jag måste ändå säga vi var helnöjda med valborgsfestligheterna 2012! Särskilt Estelle som (tillsammans med sin "kärlek", tillika syssling, Vincent) sprang sig svettig mellan alla roligheter. Lillbusan sov till halv elva dagen efter så ni förstår hur mycket hon härjade;)

För egen del har nog aldrig ett valborgsfirande varit lugnare... Ett glas vin och i säng före 22. Aningen trist men skönt dagen efter då Noelle, i vanlig ordning, ville morgonmysa strax före sju. Dessutom väntade en förmiddagsdejt hos Johanna och sötaste nyfödingen Dottie. (Läs mer om detta i nästkommande inlägg!)

Lina med familj & vänner - TACK för att vi fick hänga på och för helhärligt valborgsfirande. Det gör vi mer än gärna om och då utlovas efterfest hemma hos oss;)Herr & Fru snygg


Valborgsgänget på väg till Härlanda Tjärn


Nella chillar med mamsen...


...och papsen


Kusin vitaminer


"Lchf-Lisa" med familj


Barnunderhållning med "rödtott" & Stellsan;)


Dans- & glasstajm


Ansiktsmålning


Hoppas ni alla hade en härlig, solig & kärleksfull valborgshelg!

Kyss!/ Beckis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar