onsdag 11 januari 2012

Tattoogirl roar


Elle diggar leopardmönstrat & tatueringar


Fortfarande seg men, helt klart, på bättringsvägen! Dagen har varit soft och mestadels bestått av barnomsorg;) För att undvika en alltför rastlös liten tös på onsdagar och fredagar (dvs då Estelle är hemma ifrån dagmamman) gäller det att hitta på lite roligheter. Idag sysselsatte vi oss (utöver muffinsbak, rollekar och lekplatshäng) med låtsas tatueringar och, efter vi "smyckat" Estelle med hela 6 tattoos, konstaterade hon att hon skall ha massor av riktiga tatueringar när hon blir stor. Gud förbjude!;)

Något annat som alltid roar är min lilla dams outsinliga källa av lustiga uttryck. Idag sade hon t ex (samtidigt som hon fullständigt bubblade av skratt): "Skriv bajskorv på Facebook!" WHAT?! Att hon sade något med "kiss & bajs" är föga förvånande (då detta sker femtioelva ggr/dag) men, hur i allsin dar, vet hon vad Fejan är? Kan väl aldrig vara så att hon blivit influerad av en viss morsa?!

Som sagt, mest skötsel av (och lek med) barn idag - bl a Noelles nappflaskepremiär. Även om det gick sisådär (typ inte alls) ser jag grymt mycket fram emot när hon och nappflaskan "hittat varandra" och jag kan ta en sväng på stan, träna, gå på bio eller dricka drinkar utan att oroa mig för att hon är hungrig.



Mormor premiärmatar


Sötaste tattoogirl


Puss, kram & natti natti/ Beckis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar