måndag 17 maj 2010

Fredagsmys, lördagslyx & söndagsstön


Läs mer om vimmel-sessornas bravader nedan:)


Fredagsmys:
Jag och pappa hade en lugn och skön dag på jobbet (telefonerna var ovanligt tysta då många säkerligen tagit ledigt denna klämdag). På förmiddagen arbetade vi på kontoret och eftermiddagen vidges åt diverse ärenden på stan samt en långlyxlunch på Park. (Kan nästan skriva kändislunch då "Idol-Mariette", den superduktiga tjejen med dreadsen, satt i baren när vi lämnade restaurangen). Fisk, skaldjursås, rostade rotfrukter och päron, vitt vin, latte och minimorotsaka (MUMS!) avnjöts med sol i ansiktet (det var tom riktigt varmt:) tillsammans med bästa sällskapet - Vilket höjdarjobb jag har!


Tack för att jag får jobba hos/med dig pappa!


Hann även med att uträtta en del privata göromål såsom införskaffande av hand- och fotvårdskit. Valde en skrubb samt tillhörande kräm ifrån märket O.P.I och jag är, efter två dagars användning, helt såld! Kan verkligen rekommendera dessa produkter - jag märker redan stor skillnad (händerna är betydligt mjukare) och doften (gurka och passionsfrukt) är beroendeframkallande! Mitt tips - köp direkt!

I fredags hade jag även ett långt telefonsamtal med Finaste FiaFia, min väninna som bor i Marbella. Det är helt ljuvligt att prata med henne men G-U-D vad jag saknar dig Fiffi! Tack för allt du är och gör!


Lördagslyx:
Hela lördagen gick i lyxens tecken:) Först möhippa med bästa gänget, sedan Daniellas 3-års kalas och till sist party med tjejerna. Får man lov att ha det så här bra?! LYX!!!

Möhippan var fantastiskt kul och tjejerna (med blivande bruden Carro i spetsen) var otroligt härliga, roliga och duktiga! By the way så var Mickes "X", Johanna, med och strippade... Av olika skäl brukar ju föredettingar inte vara alltför poppis men "Fröken J" är definitivt ett undantag - SUPERSÖT, till såväl sättet som utseendet! Måste även nämna Camilla (tjejen som hade bokat klassen), sååå himla trevlig och gullig! Vill passa på att tacka hela gänget - VARMT TACK för att ni förgyllde min dag! Hoppas ni hade en toppen-möhippa resterande del av dagen och kvällen!


Carro (i svarta lacktajts) tillsammans med sina tjejer


Efter dansen iväg till Daniellas 3-års kalas. Födelsedagsbarnet fick en scoter av oss i present och blev mer en nöjd:) Tessan (Mickes kusin) bjöd på härlig mat och Disney-tårta (specialbeställd tårta med prinsessor i marsipan). Kalaset var supermysigt och det bästa är att hela gänget ses på lördag igen då det är dags att fira 2-åringen Vincent:)


Estelles sysslingar - sötnosen Daniella...


... och dockpojken Vince


Sedan hem, snabbt klädbyte (valde "fjärils-topp", Nolitajeans samt Replay-pjucks) och iväg till Mollsan för middag och förfest! Molls, Hellan, Åsi och jag hade grymt kul och efter vi ätit (ljuvligt god kyckling med rotgrönsaker!), druckit Gula Änkan och GT:s, mumsat choklad och skvallrat till tusen gav vi oss ut i Gbg-natten. Väl framme på PUSH - mer skumpa, dans och mingel (jajamen, linslusarna Åsi och jag hamnade på vimmelbild, Stureplan.se). Bara en liten fråga - helt plötsligt förvandlades kvartetten till en duo... vad hände egentligen Mollan och Hellan?;) Åsa och jag var väldigt törstiga och vid 3-tiden tyckte vi (och LillM som vi hittade i baren) att ett "shots-race" var en god idé:) MOGET! Kvällen avslutades vid 4-tiden på Café TinTin efter ett snabbt besök på en soulklubb jag glömt namnet på. Köttbullemackan satt finfint och Åsa drog, efter mycket om och men, till med stekt potatis och bacon. (Först var det tal om kärleksmums, sedan morotskaka men till slut blev det alltså "potatis-varianten".)


00.34 hemma hos Molle - VÄLDIGT PIGGA!


Söndagsstön:
Har bara ett ord för söndagen - STÖÖÖN! När Stellsan petade på mig vid 8-tiden var jag mer död än levande och ropade matt: "Micke"... Rummet snurrade, höften värkte (efter "Judo-kullerbyttan" jag gjorde några timmar tidigare när jag skulle ta av mig jeansen) och jag insåg att dagen skulle bli en prövning...


Det kostar att ligga på topp;) Kyss/ Beckis

5 kommentarer:

  1. Ja vart tog ni vägen egentligen... ;-)
    Puh! Man kan säga att lördagsnatten och HELA söndagen var en prövning! Man e tydligen inte 23 längre - va hände?! Hade hur som helst väldigt trevligt så länge det varade!

    Kärlek Molle

    SvaraRadera
  2. Haha.. Ja och Bus o jag som var lite sura för att allt stängde! :) Vi tänkte nog att när man inte är ute så ofta får man vara det desto längre.. ;)

    SvaraRadera
  3. Mollsan, Hjärtat, i mina ögon är du alltid 23:)

    Vet inte hur jag skall klara mig när du flyttar till Malmö men vi får ses så ofta vi bara kan!

    Kärlek/ Busan

    SvaraRadera
  4. Inte alls avundsjuk...Har antligen uppdaterat mig av ditt Beckis/era liv och det kanns harligt att veta att ni haller igang som alltid:-) kan se er framfor mig och bara ler.. Tack for mysigt samtal sotis! puss puss

    SvaraRadera
  5. Fiffilina!

    Vi håller ställningarna, det vet du, men jag längtar efter när vi kan "göra stan" ihop:)

    PUSS!

    SvaraRadera