onsdag 12 maj 2010

Sandra Merinos wish...

... is my command:)

Denna söta dansdonna (som by the way är min och Åsas kollega på Moving Arts) har efterlyst bilder på mina nya jeans så låt mig presentera mina två nyförvärv! (Grymt ödmjukt av mig att lägga ut min rumpa på bloggen men vad gör man inte för sina läsare;)


Nolita-rumpa vs


Replay-booty


Så vad tycks - ljusa eller mörka? Slitna eller stiliga? (Precis som om ni inte har annat för er än att bedömma Becky-brallor, nu får jag skärpa mig! Och så var det ju det här med att tala om sig själv i tredje person... hybris-varning!)

Nu när vi ändå penetrerar detta "viktiga" ämne vill jag ställa en fråga - Varför köper man ALLTID antingen för stora eller för små jeans? Aldrig lagom tajta. (Anser förvisso att lagom är ett trist ord men i detta sammanhang är det finfint och det vore ju onekligen roligt om man någon gång hade lyckas pricka in rätt jeansstorlek!) I de allra flesta fallen köper jag för stora jeans då jag är livrädd för att de skall skära in i magen alternativt hänga 1 dm nedanför grenen för att de fastnar på låren när man försöker dra upp dem. Vid några tillfällen har jag låtit mig övertalas av någon charmig jeansspecialist som sagt "klart du skall ta de mindre, de sitter sååå mycket bättre!". Smickrad kommer jag då hem med ett par minibyxor som hamnar (och stannar) i garderoben då de, likt ovan beskrivet, antingen spänner i midjan eller sitter som ett korvskinn. Till alla expediter som ständigt säger "tag en storlek mindre, de töjer sig efter ett tag" vill jag säga: Jo, det må vara hänt men om de initiellt känns för trånga använder man dem inte och hur mycket större blir de då? Just det, NADA!

Så, hur har jag då lyckats med mina senaste inköp? Jo, ett par är för stora - Nolita jeansen har efter ngr veckor hip-hopp-ifierats, dvs förslappats, märkvärt, (j-klar, damen i affären sade att jag skulle ta en storlek mindre!) och Replayen ger ifrån sig otäcka klämmärken i midjan... Oops, I did it again!


Puss/ Busan

4 kommentarer:

 1. Ah, se jag har en egen, högst personlig, teori. Den lyder som följer: Det är tyget som töjer sig, inte sömmarna. Därför kan man inte räkna med någon nämnvärd töjning i tex midjan, som ju till största delen består av söm, till skillnad från rumpa och lår, som framför allt utgörs utav just tyg. Något för oss stolta bältdjursägarinnor att ha i åtanke vid dylika inköp.

  Ps. Nice booty. Ds.

  :)

  SvaraRadera
 2. Smart tänkt där Soffan! Jeansinköp bör klassificeras som vetenskap!

  Natti natti!

  SvaraRadera
 3. Snyggaste MILF-rumpan jag sett!

  Känner dock igen jeans problemet...har en massa "smal jeans" som väntar på att jag ska bli 14år igen....hahaha

  Kärlek <3

  SvaraRadera
 4. Gosan!

  Du har en grym BODY så om jeansen inte passar är det dem det är fel på! Tänk förra året (på kräftskivan) när du hade jeans, trekants-bh och lilla bebben i magen - sååå snygg!

  Pussar/ Beckis

  SvaraRadera