onsdag 31 mars 2010

Soligt hår


Valde en typisk "Beckis-frisyr" även idag
- halvlångt solblont med snelugg

Idag vill jag HYLLA Åsa och Frisör-Marie för att de gjort en gemensam insats för mitt hår. Åsa för att hon gav mig världens bästa körkortspressy - en hår-make-over i form av nya slingor (!!!) - och Marie för att hon, som vanligt, lyckades förvandla mitt trista vinterhår till ett blont hårsvall. Man skulle ju kunna misstolka Åsas välmenande gest (genom att se hennes present som en fet pik á la "du börjar bli gråhårig, dags för blekmedel":) men alla som känner Åsa vet att det inte finns en gnutta elakhet i hennes fantastiska kropp utan enbart omtanke och välvilja. TACK FINASTE för en oerhört uppskattad (och välbehövlig) gåva - du gav mig inte bara en uppfräschning utan även lite efterlängtad egentid. HJÄRTLIGT TACK underbara du!
(Att få sitta i lugn och ro två timmar hos slingspecialisten Marie är en sann lyx!)

Vill också passa på att TACKA älskade Mollsan för grattiskortet jag fick med posten idag:) Du gör mig glad!

Förutom frisörbesök har jag även hunnit med tårtbakning. Ville ge min bilskola en godsak som tack för all hjälp med mitt körkort. Jag bakade min nya favvo-tårta "Beckis Sommar Schwarzwald" och Sandy & Co blev jätteglada. När jag (och mitt nya blonda jag;) promenerade hem ifrån "Tomas Frisörsalong" hör jag ngn ropa "Beckis, Beckis!". När jag tittar upp ser jag Sandra hänga ut ur en bilruta och hojta: "Tårtan var grym!". Roligt att den uppskattades - gänget på bilskolan är mer än värda ett tårtkalas!


"Sommar-Schwarzwald" serverades även på Elles 2-års kalas


Kramar i mass/ Beckis


Ps Glöm nu inte av att deltaga i veckans tävling "BodyQuiz"! Ds

Ps2 I januari var jag i Stockholm och agerade SATS-modell - nedan ser ni en av bilderna if plåtningen:) Ds2


Solkrigaren finns att beskåda i SATS tidningen "InSATSen"

Ps3 Just det, jag lovade ju Marie receptet på tårtan! Busenkelt:
- 150 g mjölkchoklad
- 1 1/4 dl vispgrädde
Hacka chokladen (lägg i en bunke) och låt grädden koka upp. Häll sedan grädden över chokladen och låt stå i 5 min. Mixa sedan chokladtryffeln slät och låt den "vila" i rumstemp. i 6 h. Ställ sedan in i kylskåp.
- 2 st marängbottnar
- 3 dl vispgrädde
- 200 g frusna el färska hallon
- 2 paket jordgubbar
Visa grädden luftig och vänd ner hallonen. Tag fram tryffeln och stryk ut den på ena marängbotten. Lägg därefter på 2/3 av grädden och ytterligare en marängbotten. Överst resterande del av grädden och toppa med massor av jordgubbar! Servera kyld:) Ds3

2 kommentarer:

  1. Sjuukt fräsch krigarkvinna i InSATSen!! :) (Heter tidningen så på riktigt? Fyndigt, verkligen.. ;) kraaam

    SvaraRadera
  2. Jajamen, InSATSen är namnet:)
    KYSS!

    SvaraRadera