onsdag 24 mars 2010

Vinter-sessa, ljusterapi & sololje-avtryckVill inleda detta blogginlägg med att hylla min (idag) 2-åriga dotter Estelle - GRATTIS älskade gumman! Du är mitt allt!

Förvisso är Stellsan världens sötaste "vinter-sessa" på bilden ovan men from nu är det slut med pälsmössor och dunjackor! Längtar efter att klä henne (och mig själv) i jeansjacka och sommarklänning. Välkommen underbara vår!

Apropå vår - fick värsta (= bästa) vårkänslan när jag ute idag! Gud vad jag längtar efter att sitta och småfrysa (ni vet - "hellre snygg än varm") på en av Avenyns uteserveringar med en stor latte alt ett glas vitt och skvallra tillsammans med väninnorna. Jo, man får absolut kommentera folk som går förbi utan att skämmas! Självklart inga elakheter men viss granskning får man faktiskt tåla när man är ute och fingår! Är helt övertygad om att många fått sig ett gott skratt genom att studera mig. En gång gick jag t ex rakt in i en gatustolpe utanför Evas Paley... slog i pannan hårt och föll som en fura, rakt ner i asfalten (precis intill uteserveringen). Slå det om ni kan? Jo förresten, jag har en ännu värre/bättre story att delge er - när jag och Molle var och hälsade på Fia i Marbella rusade jag rakt in i en glasvägg och efterlämnade ett "Beckis avtryck i sololja". Som sagt - bjud på dig själv när du är ute och går:)


Molle, Fia, Sandra och jag njuter av Marbellas nattliv


Vårens ljus gör mumma för humöret! Spelar ingen roll om dagen börjat uruselt - när solens strålar landar på ansikte och kropp är det "ngt som händer" - man bli GLAD helt enkelt! Tror stenhårt på ljusterapi! Lite färg i fejan får man på köpet och det är ju inte heller direkt negativt... Just nu är jag grå/vit i ansiktet, på gränsen till genomskinlig, och nu "saltar" jag inte ens! Men man kanske inte kan begära mycket mer efter längsta vintern ever samt 5 veckor med lunginflammation, halsinfektion och magsjuka... Yes, du läste rätt, jag har varit en vandrande bacill i över en månad. Men, nu har jag haft all skit man kan ha (peppar, peppar) och blickar framåt!

Älsklingar! Ta varje tillfälle i akt och gå ut i solen men glöm för allt i världen inte solisarna! Skall man drösa in i en vägg eller två så skall man göra det med stil!


Snygga väninnor med fräscha brillor!


Kyss & godnatt!

3 kommentarer:

 1. Vad roligt med ännu en mysig blogg att lusläsa nära man borde sova men inte kan!

  Jag kan passa på att bjuda på en liknande och ytterst färsk "gå-in-stolpe-historia":

  Efter personalmötet igår blev det sedvanligt tentafirande med start på mysiga Manana, vidare till Lokal och sen även lite rumpskak. Väl på hemväg känner jag visserligen av de 4 intagna drinkarna/vinglasen, men har inga problem med vare sig balans eller synintryck.

  När jag ser mitt hus nedanför backen bestämmer jag mig därmed för att utmana ödet lite.
  "Om jag tar sikte på huset (ca 100m bort) så ska jag se om jag kan blunda hela vägen och ändå hitta fram till porten" tänker jag i mitt diskret salongsberusade tillstånd.

  Smart? Knappast.

  Först går det bra. Jag tar sikte, blundar och går en sisådär 10-12 steg innan jag snubblar till, tappar balansen helt och plötsligt befinner mig i en ganska stor grushög med uppskrapade handflator och hål på knät..

  Tur för mig att klockan närmade sig soluppgång, hade en granne sett mig hade jag inte vågat tvätta på en månad..

  Stolp-kram från Receptionista-Carro :)

  SvaraRadera
 2. SötCarro - välkommen till min blogg!

  Supertrist ang hålet på knät, brallorna du hade på dig är ju så himla snygga:( Håller tummarna att de går att fixa till!
  Skön berättelse... "jag tror jag skall blunda och gå lite":) - vad får man allt ifrån? Hihi

  Puss & hoppas händer och knä läker fort!

  SvaraRadera