söndag 24 juli 2011

Kärleksfest


Nygifta Maria & Johan


Glada bröllopsgäster - Ingis, Karin, LillM & jag


Trots barnfrihet, trötta ögon och få timmars sömn i kroppen var det en fullständig omöjlighet att ligga kvar i sängen i morse. Märkligt (eftersom sömn ständigt toppar prioriteringslistan) men längtan efter att få delge er allt gällande gårdagens kärleksfest mellan Maria och Johan var helt enkelt för stor:)

Lagom till vigseln i Torslanda kyrka tittade solen fram och alla gäster var på sitt allra bästa humör. För att inte tala om brudparet som fullständigt strålade! Maria (underskön och i sitt livs form) skred in i kyrkan likt en ängel och inte ett öga var torrt när lilla brudnäbben, tillika brudparets 3-åriga docka, Lova tassade in strax bakom. En stilig och stolt Johan väntade vid altaret och såväl vigseln som prästen och skönsången var fullkomligt underbar!

Vid välkomstskålen på festplatsen River Café spelade vädergudarna oss ett rejält spratt och himlen öppnade sig för ett skyfall utan like. Men, ni vet väl vad man säger? Att regn på bröllopsdagen betyder tur:) Dessutom klarnade det upp betydligt efter "urladdningen" och alla kunde sedermera njuta av skönt väder och fin utsikt! Och som vi NJÖT! God mat, härliga tal/upptåg och, framför allt, gränslös kärlek! Dessutom fick vi lära oss att Johan lever efter devisen "det ordnar sig" och är en toffel av rang, Maria tar initiativ till sex och båda föredrar öl framför vin:) TACK Finaste brudparet för att ni så generöst bjöd på er själva under hela dagen/kvällen och inbjöd till så mycket skatt och glädje!

Avrundar med en bildkavalkad över gårdagens magiska kärlekssaga:


Vigseln:


































Festen:


















Alla ville gosa med brudgummen:)










Bus i mass:








Idag njuter jag av alla härliga minnen och ser fram emot att hämta hem och pussa på Lillgumsan:)

KÄRLEK/ Beckis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar