tisdag 31 juli 2012

Mys med Maximo


Maximo Fish 1 år


Hipp Hipp HURRA


Fia - tänk att vi numera har 3 busungar around!Söndagen började inte alltför väl för min del - huvudvärk ifrån helvetet (självförvållad men ändå!) och "bebiskräkincident" big time i bilen (över hela festfina Noelle, bilbarnstol och säte) på vägen till Maximos 1-års kalas... Men väl på plats hos Fias förtjusande mamma i Nödinge (när hon och finfina familjen, trots vår försening, tog emot oss med öppna armar) släppte alla bekymmer och total lycka infann sig. Vem har tid att bry sig om missöden när pusskalas med Maximo väntar?

Vilket härligt barnkalas det blev! Maximo och Noelle tultade omkring på gräsmattan (de har båda nyligen lärt sig gå), Estelle "blev helt kär" i Sofies systerson Emil och de var fullkomligt oskiljaktiga under hela festen, Adela jollrade brevid mig vid matbordet och dessutom fick vi bekanta oss med gullungarna Nils (Annas minsting) och Eskil (Märtas son). Vi blev bortskämda med en mängd godsaker - häribland kycklingsallad, jordgubbstårta och nonstopkladdkaka - och njöt av såväl umgänge och mat som barnstoj, presentöppning och fiskdamm. Sann LYCKA!Maximos fina mormor


Napp?


Estelle & Emil byter "maskar";)


Micke & Lily på promenad


Visst är det härligt med "barnkaos"?!:)


Mor & dotter = KÄRLEK


Nästintill jämngamla - Maximo & Noelle


1/2 familjen PvonZ


Har Anna & Gusaf fått ett tredje barn?


Noelle spanar i Maximo... Det skall börjas i tid;)


Tårtdax


Maximo - obeskrivligt härligt att äntligen få se dig! Hoppas innerligt på många dejter framöver! Sofie med familj - TACK för ett underbart kalas och för ständig värme och kärlek. Ni har en alldeles speciell plats i mitt hjärta.

Rörd/ Beckis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar