fredag 23 december 2011

Cheeky Christmas




När det vankas jultema tänker de flesta sedesamma kläder i röda nyanser men, även i år, väljer Katarina något annat än det traditionella. Vintervitt (likt förra året) men i en helt ny tappning. 2011 års julstyling är cosy, chic, cool & cocky på samma gång. Låt mig presentera Cheeky Christmas!

Är barnsligt förtjust i hela kreationen, från den ursnygga "kostymen" (vilken är både avslappnad och kaxig) till hösten/vinterns mesta "it-plagg" - pälsvästen - och de maffiga "bjällerklang de luxe" accessoarerna ifrån Rützou. För att inte tala om stövletterna!!! Kan man göra annat än att älska dessa pjuks? Holy God! Då jag alltid haft rockstjärnedrömmar gillar jag även starkt Cats rockigare variant där det vita byts ut mot bara axlar och svarta skinnstretchbyxor.


Pälsväst (4995 kr)
Vit kavaj (2595 kr): Blank
Stretchbyxa (1695 kr): Marella
Skinntights (6495 kr)
Ribbat linne (399 kr): Bruuns Bazaar
Rutiga kängor (5795 kr): Vivienne Westwood
Svarta stövletter (3995 kr): Alexander McQueen
Väska (1599 kr): Rodebjer
Gosiga öronmuffar (398 kr)
Halsband (899 kr): Rützou
Armband (699 kr): Rützou


Kaxig kostym:








Värmande väst:








Second skin:








Mysiga muffar:






Sexy shoes:






Sammanfattningsvis - På julaftons familjemiddag blir du avslappnat snygg i den vita outfiten och under juldagens party med friendsen rockar du i skinntightsen:) Glöm inte pälsväst och öronmuffar till och från festligheterna!

Även om helheten är fullständigt smashing är jag även säker på att utvalda delar av julstylingen går utmärkt att kombinera med det du har i garderoben. Vita kavajen är schysst till jeans, accessoarena piffar upp vilken klänning som helst, skinnbyxorna blir coola med en simpel tisha... etc. Med andra ord - skriv ditt favoritplagg på önskelistan! Eller, förresten, skriv upp alla! Man har väl rätt att önska sig;)


God Jul ÄLSKADE Vänner!/ Er Becka

2 kommentarer:

  1. Men så snyyyyyyygg!!!! Vilka rut-stövletter sen! OMG! Puss

    SvaraRadera
  2. Visste att du skulle älska skorna! Tänkte "Åsa" direkt när jag såg dem:)
    ÄLSKAR DIG!

    SvaraRadera