tisdag 10 maj 2011

Latina, Largo & Longo i Madrid




Crew Moving Arts (aka Latina, Largo & Longo) har återvänt till Svedala efter 5 tokroliga, bushärliga och fullständigt underbara dagar i Madrid!

Nå... vad skall man då börja med? Erikssons egenhändigt ihopknåpade spanska (typ "no habla caka")? Resans ständiga skodilemma? Vårt huvudbry gällande att hitta uteserveringar i solen? Sandys spanska fikabeställning på Frankfurts flygplats? Åsas förkärlek till Julio Iglesias? Eller kanske frukosten Miss Merino helst vill glömma? Jag tror det blir bäst att, helt enkelt, dra resans highlights! Men, först, en presentation av LLL:

När vi insåg att spanska klädstorlekar inte direkt är anpassade för oss amazonkvinnor ifrån norr, gav KnasÅsa sig själv smeknamnet Largo. Att slanka Åsa ibland behövde storlek L i affärerna ser jag som ett stort skämt... men, som sagt, Madrids kvinnor och män är allt annat än resliga. Själv erhöll jag epitetet Longo då spanjorerna, vid en snabb uppskattning, hamnade någonstans i min midje-, eller max, axelhöjd;) Att Merino benämndes Latina behöver nog ingen närmare förklaring... bara se på den mörka skönheten och njut!


Latina, Largo & Longo:)


Nu över till semesterns höjdpunkter:

Shopping: Madrid bjöd på fantastiska shoppingmöjligheter och detta nyttjades givetvis till fullo:) Inte direkt någon svårighet då vi bodde mitt i stadens bästa shoppingkvarter och dessutom ihärdigt peppade varandra med argument såsom "klänningen är som gjord för dig!", "det vore ett helgerån att inte köpa den" och "med dina skoskav bara måste du ha de skorna!". Även citaten "denna klänning är värt ett bråk" samt "NU är det köpstopp" etablerades. (Det sistnämnda uttrycket användes frekvent under resans alla dagar:)


Shoppingfest


I love logo-pappåsar:)


Så, vilka shoppingskönheter fick följa med mig hem ifrån Madrid?
- Romantisk pastellklänning
- Kaxig batikdress (Desigual)
- Sköna sommarshorts (Guess)
- Strassprydda Askungenskor i plast
- Diverse boho-chica accessoarer


Galet glad i Batikstass & Cinderella-pjuks


Fest: Alla tjejer vet vad jag menar när jag säger att "piff i grupp" (dvs klädval och sminkning i kombination med ett glas bubbel) är bland det bästa som finns! Att ha förmånen att göra detta 4 kvällar i rad är vad jag kallar LYX!

Under denna festpunkt måste jag passa på att nämna Glass Bar - Madrids fräschaste bar! Jösses, vilket ställe! Gigantiska ljuskronor, stolar i plexiglas, ljusslingat golv, silvriga skinnsoffor, chokladdoppade jordgubbar med strössel och spännande drinkar. Uberglassigt!


Chefen spexar


Tapasbus


Drinkar på Glass Bar


Och ännu mera drinks...


Träning: Självfallet kunde vi inte låta bli att träna och besökte därför Fisico Fitness Center för ett Bodyjampass. Jag njöt till fullo att (för första gången på månader) svettas ordentligt och säger bara - vilket drag!!! TACK Meital (för att du nästan tog livet av mig;) och Petter för att du fixade vip-pass! Grymt kul att se Er!!!


Largo & Latina värmer upp inför Bodyjam


Petter & Bossen


Jam-Meital tillsammans med Crew Moving Arts


Sightseeing: I söndags tog vi en turistbuss och njöt av den ena finare byggnaden än den andra. Då jag älskar stuckaturer, ornament, statyetter och annan byggnadskonst kan man lugnt säga att jag befann mig i himlen under hela vistelsen - Madrid är bara sååå VACKERT!!!


Bedårande damer framför utsökt portal


Enastående byggnad


Sightseeingmaffian


Sjörövaren & Zigenerskan


Vackert kloster


Mat & Dryck: Tapas, lyxluncher, grillmiddagar, cava, vino blanco, vino tinto, lemonad (min alkoholfria favorit)... Som ni förstår har det sannerligen inte gått någon nöd på oss:) Miss Fitness behövde dock fylla på muskelkroppen lite oftare än vi övriga två och var ständigt på jakt efter ett nytt mellanmål! Bra där Eriksson, det gäller att hålla igång förbränningen!


Åsa & Sandy njuter av spanska delikatesser


Salud!


Glädje: Som det har skrattats, fnittrats, skämtats, busats och babblats på denna resa! Med oräkneliga flabb i bagaget och träningsvärk i mungiporna lämnade vi Spanien igår med ett STORT leende på läpparna.

Åsa - min soulmate - TACK för att du så generöst bjuder på dig själv, ständigt får mig att le och har ett sätt som gör att jag ÄLSKAR DIG för evigt! Sandy - min fullkomligt ljuvliga nyfunna vän - TACK för att du förgyllde resan på alla tänkbara vis!


Kan man göra annat än älska denna kvinna?


Goodiebags ifrån generösaste kvinnan on earth - Åsi


Kärlek


TACK Åsa


TACK Merino


Minns för alltid Moving Arts i Madrid!

Beso, Beckilina


Ps1 Madrid Fashion Report is coming up! Håll utkik närmaste dagarna! Ds1

Ps2 Inte var dag man blir stum... Vid hemkomsten till hotellet natten fre/lör sticker en kvinna ut huvudet ifrån sitt rum och väser upprört: "Remember this is a hotel!" Chockad över att, likt en tonåring, bli utskälld drabbas jag av tunghäfta, stirrar på kvinnan, vänder på klacken och går in i rummet utan minsta antydan till ursäkt. Skyller såväl mitt opassande uppträdande som fnitterattacken, vilken utlöste grannfejden, på mina stökiga medresenärer;) Ds2

1 kommentar:

  1. Wiiihoo vad det går undan när man har roligt! Har suttit här och fnissat högt åt alla balla minnen! ÄLSKAR dig med Finilina! <3

    SvaraRadera