lördag 6 juli 2013

Vive la France




Hemma igen efter ett månadslångt äventyr i Frankrike. Jag trodde att fyra veckor utomlands eventuellt skulle vara i längsta laget men jag hade fel. Tiden flög verkligen fram och i onsdags, när det var dax att åka hem, önskade jag vi kunde stanna ytterligare en tid.

Semestern innehöll lite av varje - "lata" dagar på stranden i Cap d'Agde (så "lata" de nu kan bli med två yrväder around;)), god mat & dryck (vad sägs t ex om "Tuna Tartare" och "Pornstar Martini" till lunch eller "Pappas Paella" & rosé till middag?!), barnaktiviteter (såväl "Dinopark" som "Aqualand" och "Minizoo" besöktes), shopping (bohosmycken, en feststass, en sommardress och två marknadsfynd fick följa med hem), midsommarfirande med sill, nubbe & dans kring "midsommarpalm", premiärvisit i utsökta lilla bergsbyn Cessenon-sur-Orb (där mamma & pappa numera har ett semesterhus) och, inte minst, efterlängtat tid tillsammans med familjen.

Mixen av "turist javisst" i Cap d'Agde & "genuint franskt" i Cessenon-sur-Orb (ääälskar att vara på båda ställerna men på olika sätt!), varierande aktiviteter samt privilegiet att umgås med såväl Mickes familj som min gjorde ledigheten till en verklig fullpoängare. TACK älskade mamma, pappa, Ingis, Janne, Malin, Alex, Micke, Estelle & Noelle för fyra finfina veckor! Älskar var och en av Er!

Den närmaste tiden kommer jag givetvis frossa i semesterminnen och bilder här på bloggen:) Först ut, vår härliga "svenskfranska" midsommar i Cap d'Agde och därefter, badbilder samt foton ifrån "semesterpärlan" Cessenon-sur-Orb!


Imorgon väntar ett högst efterlängtat återseende av finaste Åsa, Sandy och Hellan med familjer. Som jag längtat!

Godnatt/ Beckelina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar