onsdag 31 juli 2013

Semesterpärlan Cessenon-sur-Orb







Här kommer utlovade bilder från familjens nya semesterpärla Cessenon-sur-Orb i södra Frankrike. Byn är "genuint fransk" med pittoreska hus, smala gränder och blomkrukor i varje hörn och består (förutom de tätliggande stenhusen) av ett torg, en kyrka, en restaurang, en bar, ett bageri, en slaktare och en livsmedelsbutik. Invånarna är oerhört vänliga och hälsar redan glatt på "de storväxta nykomlingarna";) Huset vårt är, för att använda pappas ord, ett charmigt "stenras" i 4 våningar med blåa fönsterluckor och vacker insida.

För min del var förälskelsen omedelbar. Vilket fint ställe att samla familjen på och njuta av livet, lugnet och varandra.


Vårt hus:






Omgivningen:













Vid floden Orb:






TACK älskade mor & far för supermysiga dagar tillsammans och, som alltid, för kärlek, gästvänlighet och givmildhet. (Kan inte låta bli att lägga ut en bild på en av alla underbara måltider vi blev bortskämda med - "Pappas Paella".) Älskar Er utan sans!




Fler bilder ifrån såväl Cessenon-sur-Orb som Cap d'Agde att vänta då "partyrapport" ifrån "PvonZ:s" två familjefester utlovas:)

Puss/ Beckis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar