tisdag 16 juli 2013

Livsnjuteri

 
 

 


Finns det något härligare än sol och salta bad? När jag var yngre (läs före tjugo) var jag ett vattendjur av rang som kunde bada i timmar men numera är jag en riktig badkruka och hyllar solen mer än vattnet. Jag fullkomligt ÄLSKAR att ligga på stranden och känna huden bli ömsom varm av energigivande solstrålar och ömsom behagligt svalkad av smekande havsbris! Att solbada, njuta av en café au lait eller ett glas rosé (alt en "Pornstar Martini à la syskonen Pettersson;)) och se/höra barnen leka skrattandes i sanden måste ju bara vara yttersta formen av livsnjuteri?!

Vi hade turen att få en hel del av såväl sol som bad under vår Frankrikeresa. I Cap d'Agde njöt vi av Medelhavets salta vatten och i Cessenon-sur-Orb var det "flodbad" för hela slanten;)


Badbus @ Cap d'Agde:








 
Cosily @ Capao Beach:



 
 
 
 Lyxigt @ Les Vagues: 
 
 



 

Livsnjuteri @ Jungel Beach:
 



 

Flodfest @ Orb:








LER stort när jag ser ovanstående bilder och kommer glädjas åt dem om och om igen! Perfekt att plocka fram en gråmulen novemberdag. Men, som väl är, är det långt till mörker och kyla! Imorgon åker vi till Klädesholmen för ytterligare familjehäng, sol, bad och livsnjuteri!

Kyss/ Busan


Ps1 Ni skall givetvis även få se foton ifrån familjens nya semesterhus i Cessenon-sur-Orb. Återkommer inom kort! Ds1

Ps2 Inget poolbad? Absolut! Personligen är jag inte överförtjust i pool och härav var jag väldigt glad över att ha "simlärare" Alex på plats:) Ds2



2 kommentarer:

  1. Fin! Ni ser ut att ha haft det hur härligt som helst <3
    Jag ser med spänning fram emot bilderna på det nya semesterhuset:)
    Puss // Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, vad kul att du läser Jenny!!! Yes, foton att vänta så snart jag är hemma if Klädesholmen igen:) KYSS

      Radera