fredag 23 november 2012

Veckans Cat - Höstglöd
Denna veckan har Cat (Katarina Nordström/QC Corner) skapat en SNYGG och BEKVÄM festoufit med en av höstens stora trender, metallic, som huvudingrediens. Guld, silver och platina i all ära men i hösttider känns det extra fräscht med brons. "Bekvämt = tråkigt" stämmer definitivt inte här! Klänningen är sexig och stilig på samma gång, klädsam till såväl snitt som färg och sitter som "a second skin" (utan att på något sätt kännas obekvämt tight). Dessutom är den en verklig "figurfixare" då den lyfter fram former och trollar bort eventuella "huvudbry";)

Stövlarna är så trendriktiga de kan bli med högt skaft, kolabrun nyans och oval tå (dvs inte rund, inte spetsig utan perfekt mitt emellan) och kan bäras i timmar utan tendens till skoskav. Fjäderstolan (vilken är fullkomligt underbar att svepa in sig i) och utvalda accessoarer - "spindelring" (älskar den!), ormarmband och slokhatt - accentuerar festkänslan ytterligare och lyfter hela kreationen.

Sammanfattningsvis - ett vinnande koncept rakt igenom och, oberoende av vilket höstäventyr du än skall ge dig ut på, en given succé! Se detaljerade bilder samt pris-& märkesuppgifter nedan under DEL 2.


TACK Katarina (styling & foto/QC Corner) & Anna K (hår & make/Agent Westerlund & Fröling) för att ni är grymma på det ni gör och att ni även denna vecka fick mig att glittra! "Höstglöd" vs "Höstmörker" 1-0;)

Stråla i höst!/ Beckis


Ps Nu börjar jag återigen "tjata" om vikten av "detaljerna" men jag bara måste nämna klänningens drapering, asymmetriska nederkant - kortare bak, länge fram - och minislitsarna i sidorna... Sååå snyggt!!! Klicka gärna på fotona, ovan och nedan, om ni önskar bättre upplösning och vill "detaljstudera":) Ds

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar