torsdag 29 november 2012

MAD-girlz ❤




Vad göra en kylig onsdagskväll? Stanna hemma och kolla TV eller sota ögonen, dra på sig feststassen, hoppa i high heelsen och ge sig ut i Göteborgsnatten? Kan berätta att flertalet valde alternativ nummer ett (det var helt öde på stan!) men hej, lite kyla eller trötthet stoppar inte MAD-girlz;)

Åsa, Sandy och jag hade, som alltid när vi "hänger", en underbar kväll ihop. Visst - vi var lite tröttare än vanligt, tog det lite lugnare med "drinksen" och gick hem lite tidigare än vanligt (ca 01.30) - men vi njöt till fullo av vår tid tillsammans och lyckades ändå "stänga" såväl restaurangen Bon som hotellbaren på Post:)

Kvällens upplägg? Först dusch, piff och ostbricka hemma hos Åsa. (Kan berätta att det finns en anledning till att frisörer säger att håret måste vara torrt när det ska plattas. Jag gjorde ett tappert försök med plattången på lätt fuktigt hår med allt annat än just platt hår som resultat... snarare "rykande" och frissigt:/ "Don't try this at home"!) Därefter skvaller, vin och råbiff @ Bon och avslutningsvis fläderdrinkar och kaffe (utsökta var och en för sig men kanske inte en helt klockren kombo?!) @ Post.

På sistnämnda stället fick vi utstå en rad patetiska raggningsförsök. Missförstå mig rätt - uppskattning är aldrig fel och vänliga ord kan man sällan få för mycket av - men när samtliga "gubbar" ur samma sällskap frågar om de får slå sig ner, bjuda på en drink och, dessutom lägger till någon "väl vald" "sliskkommentar" blir det lite "too much". Bäst (sämst) var när en snubbe, helt överrumplad över att bli nekad, svarade: "I don't want to be strange!". Eh? Öh? Okey?!

Summan av kardemumman: Helhärligt, skvallrigt, fnittrigt och småstökigt! Full pott med andra ord:) TACK älsklingarna mina! Kan inte leva utan Er! Missa inte bildregnet i nästkommande inlägg!


"Over & out"/ Beckelina

Ps Ytterligare en h ä r l i g h e t inträffade igår - Estelles första dansuppvisning på MOVE! Hellego, vilka sötisar! Finfina foton att vänta och ett smakprov nedan! Ds

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar