söndag 18 november 2012

Helgmyyys & psykedeliskt mode




Helmysig fredag (och lördag, men en sak i sänder) med pepparkaksbak, sysslingdejt (inkl bad) och Sh'Bam-vick. Miss Merino - ordinarie instruktör för fredagspasset - begav sig till huvudstaden och jag till Partille "kitad" i nya Nike-kläder:) ÄLSKAR såväl mina rosa baggypants som psykedeliska linne i neongult och grått. TACKAR Eriksson! Extra kul att träna när man känner sig fin! Har även fått tights i likadant mönster som överdelen... För att undvika ögonproblem och "snurrskallar" hos mina deltagare antar jag det är bäst att använda kläderna vid separata tillfällen;)


Igår - efterlängtat återseende av Ebbe och hans pappa Henke. Vi mumsade fläskfilé & rotgrönsaker, drack rödvin, tittade på "Så mycket bättre" och, inte minst, tillverkade (och nedmonterade) glasslott! Det sämsta med denna efterrätt är att den smälter hiskeligt snabbt... det bästa är att man måste äta upp ALLT fortare än kvickt, något Estelle & Ebbe inte hade några som helst problem med:)





Härlig helg!!! Imorgon väntar biopremiär med BÄSTASTE Hellan, tjo ho! Älskar bio, älskar Hellan, så det kan ju inte bli annat än succé:)

Puss/ Beckis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar